Шарън Стоун на 60 – не яде преработени храни, но обича черен шоколад

Преди дни тя навърши 60 години. Невероятната Шарън Стоун е доказателство, че за женската красота няма възраст, но си има цена и тя се нарича начин на живот. Природата определено е била щедра към нея, защото тя ще остане в историята като един от секссимволите на Холивуд.

Женствена, провокативна, нежна… Каква е тайната на Шарън за красота? В интервю за „Ню Йорк Таймс“ споделя, че фигурата си поддържа с редовни физически активности, като сред любимите ѝ е пилатес.

„Тренирам често пилатес, имам си и машина вкъщи. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена.“ – споделя актрисата.

Но начинът на хранене също е част от тайната ѝ за красота. Стоун не консумира кофеин, алкохол много рядко, а глутенът и преработените храни нямат място в менюто ѝ. Обича да хапва месо и черен шоколад. „Ям като обикновен човек – когато съм гладна.“

Не на последно място актрисата споделя, че вътрешната красота е много важна за нея. Вярва, че всеки трябва да следва определена философия, вяра или начин на живот, които ти помагат да намериш баланса в себе си. А нейната тайна за красота и младост се нарича будизъм.

Източник: az-jenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *