ТОВА е денят, в който да поставите целите си за 2019-та според декемврийксия хороскоп

Не само е сезонът на Стрелците (чак до 21-ви декември), но и тази година Слънцето е придружено от приветливия и експанзивен Юпитер, който се намира в „родния“ си знак от ноември 2018-та до декември 2019-та! В продължение на цялата следваща година ще сме благословени от удвоените вибрации на щедрия Юпитер, което ни окуражава да повярваме и в невъзможното и да следваме вдъхновението си без значение колко нереалистично може да изглежда и звучи. Направете известния цитата на Нелсън Мандела „Невъзможно е, докато не се направи“ своя мантра този месец!
Юпитер навлезе в Стрелец на 8-ми ноември, но движението му започна слабо поради ретроградния Меркурий от 16-ти ноември до 6-ти декември. Веднага след като Меркурий обърна посоката си на движение, „небето засия“ (дори и все още да не сте го усетили напълно), започвайки с Новолунието в Стрелец на 7-ми. Ако съществува ден, който да бъде определен като НАЙ-ПОДХОДЯЩ за поставяне на цели и правене на резолюции, то ТОВА е! Извадете празен лист и го запълнете от-до с пълен списък намерения за 2019-та.
На 7-ми декември се намесват амбициозният Марс и чувственият Нептун, правейки си изключително рядка (веднъж на 2 години) среща, подреждайки се в съвпад с магическия знак Риби. Периодът може да се определи като пауза за медитация или креативна визуализация. Въоръжени с правилното съзнание и подсъзнание, Законът на привличането ще се потруди и извън работно време в наша полза. „Помоли, повярвай, получи“ –  така можем най-общо да назовем магията, която предстои да се случи на 7-ми.
На 21-ви декември зимното слънцестоене пристига, за да открие сезона на Козигор. Магическите размишления правят път на прагматичното планиране с помощ от земния Козирог, който превръща постепенно мислите ни в цели за предстоящата година. Следващият ден, 22-ри декември, носи отварящ сърцето Пълнолуние в Рак, свързвайки ни с най-съкровените ни чувства и изкарва наяве сезонния сантимент. Пълната Луна е супер специална, защото за 2018-та е едва втората пълна Луна в Рак. Първата беше на 1-ви януари – суперлуната – започвайки една наистина много емоционална 2018-та и завършвайки я по същия начин.
Коледата тази година включва Луната в закачливия и страстен Лъв, което ще създаде предпоставки за топли и общителни настроения, но също и възможност за драма и ескалиращи емоции особено the mistletoe. Опитайте се да заглушите напиращите лъвски изревавания, като същевременно извадите наяве най-блестящото си поведение, за да си пасне с цветната ви същност.
В навечерието на Новата година Луната се намира в блестящия Скорпион, добавяйки допълнителен интензитет към празненствата. Духовният Скорпион е знакът на трансформацията и символ на отърваването от „износени“ слоеве от същността ни. С обръщането на листа от календара Юпитер, Сатурн, Нептун и Марс ще се намират в знаците, които управляват –  изключително рядка и много силна подредба, предвещаваща гладък и успешен старт на новата година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *