Осемте най-добри професии в целия свят!

Искате никога повече да не изпитвате стрес в работата си? Значи една от тези 8 професии е точно като за вас!

 

1) Тестер на увеселително влакче

Да, тази работа наистина съществува. Например туристическият концерн First Choice е наела студент, който лети из целия свят и тества различни водни паркове.

 

2) Фейк ръководство на международна компания

Тъй като младите китайски компании биха желали да се появяват и в международен план, те наемат хора със западен вид като Fake board, които посещават различни VIP събития в Китай. Разбира се, всичко е включено.

 

3) Тестер на луксозни спални

Изключително рядка и изключително търсена работа. Последно документирана през 2009 г. Според Telegraph студентката Roisin Madigan е спала в дизайнерски луксозни легла за период от 10 до 18 часа, като след това е трябвало да ги оцени.

 

4) Съветник за поведението на котките

Котките са книга със седем печата. Не е така за консултанта по поведение на котките! Той се грижи за това, да се разбирате с котката си и укрепва връзката между вас и вашия домашен любимец.

 

5) Йога учител по смях

Позиция за щастливи хора. В йога групата по смях всички се смеят без определена причина. Смехът бива провокиран от смеха на другите и рядко бива прекратен.

 

6) Учителят на Гарваните

Мечтаната работа за всички бъдещи магьосници и любители на филмите на ужасите. Като „Ravenmaster“, вие сте отговорни за това, гарваните да се чувстват като у дома си в Лондонската кула. За това обаче е необходимо около 20 години военен опит във Великобритания.

 

7) Лего архитект

В Лего работят шепа избрани хора по света като модел на строител. Ако винаги сте си мечтали да игрете с Лего по цял ден, то това е професията за вас! Време е да осъществите мечтата си!

 

8) И последно, но не последно място – тестер на бира!

 

Ха, какво по-хубаво от това!?

И ако някоя професия ви допада повече от тази, която в момента упражнявате, защо се колебаете? Професиите на щастието са пред вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *