Тези звезди ще открият любовта на живота си този уикенд!

Уикендът е пред нас – причина да запитаме звездите какво крият те за нас! Дали ще срещнем любовта на живота си, или ще изживеем един горещ флирт? Сега ще ви издадем трите зодии, при които ще се случи нещо страхотно този уикенд!

Телец

Купидон има някои приятни изненади за вас този уикенд – и това може би дори е вашият партньор на мечтите. Така че не си стойте вкъщи! Дали в клуба, в бара или в кафенето, ако сте там в събота и неделя, шансовете са изключително високи да срещнете особено специален за вас човек. Така че непременно дръжте очите си отворени!

Скорпион

Дори и с родените през месеца на Скорпиона еротичните вълнения през този уикенд са особено силни! Бъдете готови за два дни, пълни с любов – само че с вашия темперамент моля бъдете малко по-сдържани от обикновено, защото сдържаността се отразява доста добре на горещ флирт през уикенда. Сега не му е времето да бъдете сериозни и благонадеждни, опитайте се да извлечете най-доброто от двата почивни дни! Вашата аура на атрактивност действа дори по-съблазнително от обикновено, така че интимните мигове няма да се забавят особено!

Риби

О, là là, през този уикенд рибите са по-популярни сред противоположния пол повече от всякога! Така че нищо няма да ви вкара толкова бързо в пистата на флирта (особено в сравнение с мрачния февруари), колкото този уикенд, това е годишният ви връх! Този уикенд може всъщност да означава края на вашето самотно съществуване, докато умело се потапяте в тълпата и подхождате открито към всеки един нов човек, с когото се запознаете. Грабнете шанса си и заговорете човека, по когото си падате! Очакват ви чудеса!

Статията е на немското електронно списание Жолие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *