Тези 3 зодиакални знака абсолютно винаги обвиняват другите!

Има някои качества, които особено много ни дразнят в другите хора. В списъка с най-неприятните неща е, разбира се, да обвиняват нас, когато е очевидно, че те самите са виновни. Ето тези три зодии са особено склонни да обвиняват всички останали, вместо да признаят собствените си грешки! Сега ще ви издадем кои са:

– Не бях аз! – всички ние, които сме израснали с братя и сестри, добре познаваме тази реплика. Като деца ние самите с удоволствие сме прехвърляли отговорността на нашите братя или сестри, въпреки че много добре сме знаели кой е виновен. В по-зряла възраст някои от нас продължават с този неприятен навик, но пък в крайна сметка всички знаем, че да се обвиняват винаги другите е крайно несправедливо. Или пък не всички? На съвсем друго мнение са тези три зодии – Водолеят, Девата и Ракът абсолютно винаги обвиняват другите за собствените си действия.

Водолей

Да потърси грешката в себе си? С Водолеите можете доста дълго да чакате за това, тъй като те са истински майстори в това, да правят другите отговорни за всичко, което някога е било погрешно в живота им. Разбира се, много хора не са съгласни с това и веднага показват на Водолея неговите слабости и собствените му грешки. Но дори всичко да изглежда изключително очевидно, Водолеите продължават да отричат вината си. Да се спори с Водолей е изключително изнервящо дело, при което човек лесно може да се побърка.

Дева

Родените под знака на Девата се смятат за съвършено идеали и заради това са на мнение, че абсолютно винаги се държат коректно към другите. Така че, ако нещо не се получава – със сигурност вината е в останалите – в края на краищата Девите винаги правят всичко добросъвестно, винаги се държат правилно и почти никога не допускат грешки. Дали става въпрос за неуспешна връзка, или смут на работното място, Девите никога не виждат своята отговорност, съдейки по претенцията им за съвършенство. Но обикновено за определен проблем носят вина поне двама души – нещо, което Девите определено трябва да се научат да приемат.

Рак

Раците обичат да затварят очите си в реалния свят, водени от наивността си. Поради това негативните събития или проблеми, които те са предизвикали от собственото си поведение, често се проектират върху другите – в края на краищата, те искат да продължат да поддържат перфектната представа за себе си. Защото Раците винаги се смятат за абсолютни невинни агнета, но често са точно обратното и често действат по-егоцентрично, отколкото биха си признали. Затова те и не са склонни да признават грешките си като цяло.

Статията в оригинал на https://www.jolie.de/leben/sternzeichen-die-immer-anderen-die-schuld-geben.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *