Не пипай това! Тези плодове по никакъв начин не трябва да присъстват във вашата диета!

Това, че трябва да се въздържате от плодове по време на диета, е пълна глупост. Защото плодовете съдържат многобройни, изключително важни витамини и минерали, които могат да се отразят ползотворно на тялото ви. Действително обаче има малко по-калорични плодове, които дори могат да попречат на изгарянето на мазнините. Ето защо, кои сортове първо трябва да задраскате от диетата си, докато се опитвате да отслабнете, ще научите тук:

Преди всичко трябва да бъде ясно, че не е нужно да се въздържате напълно от плодове по време на диета (И да, въпреки фруктозата!). Трябва обаче да обърнете внимание на какви количества и особено какви плодове можете да ядете по време на диетата, защото който приема по-малко от 100 грама въглехидрати на ден, определено успява да отслабне значително по-бързо.

А това са плодовете, които напълно трябва да задраскате от менюто си, за да бъде диетата ви пълноценна:

Дори и бананите да ви изглеждат като идеалната мини закуска между храненията, определено трябва да си изградите щит за този плод. Също така ананасът и мангото имат по-високо съдържание на захар, отколкото други видове плодове, така че тук също се отнася – не пипай това!

А ето и всички плодове, които не трябва да ядете по време на диета:

банани

фурми

ананас

манго

мандарина

маракуя

киви

череша

личи

грозде

 

А ето тези плодове можете да ядете без проблеми по време на диетата си:

Нисковъглехидратните плодове могат да се консумират и в големи количества по време на вашата диета. Списъкът включва, например, сочни ябълки, малини, ягоди, къпини и папая. Допускат се също круши и боровинки!

 

Тук отново изброяваме всички плодове, които можете да ядете:

къпини

ягоди

малини

ябълка

кайсия

папая

круша

боровинки

лимон

диня

праскова

лайм

 

Статията в оригинал на: https://www.jolie.de/leben/obst-waehrend-der-diaet.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *