Подготви се за лятото! Нова формула от БИОНОВА, която разбива килограмите!

След тоталният успех на българското чудо за отслабване, серията 2SLIM и хилядите доволни потребители, специалистите на Life още по-усилено работиха за създаването на нова формула с още по-бързо действие срещу излишните килограми. Но и не само. Кои са основните врагове на красивото тяло? Натрупани мазнини, целулит и задържана вода (отоци, подпухване). Тези три пречки за самочувствието ни вече имат само едно решение. 2SLIM slim&beauty – Натурална система за бързо и здравословно отслабване, направена на базата на билкови екстракти и допълнена с чист колаген от Норвегия и форсколин, в помощ на тялото.  2SLIM slim&beauty има уникално действие изразяващо се в усилено изгаряне на мазнините. Продуктът е прецизно създаден и тестван за ефикасност и се очертава като огромен хит сред хората, желаещи да отслабнат трайно и здравословно. Всичко за него и действието му, ще разберете ТУК.

Благодарение на натуралните си, но много мощни съставки, 2SLIM slim&beauty – Натурална система за бързо и здравословно отслабване, обхваща цялостно процеса отслабване, както и елиминирането на причините за напълняване. Стрес, неконтролируем апетит, слаб метаболизъм, нарушено храносмилане, интоксикация и т.н.  Натуралните съставки много бързо се усвояват от организма ни и тялото се преобразява с всеки изминал ден! 2SLIM slim&beauty – Натурална система за бързо и здравословно отслабване,  няма странични ефекти и е чудесно природно средство за регулиране на теглото и премахване на така неприятната портокалова кожа. Можете още сега да се сдобиете с него от ТУК.

2SLIM slim&beauty с колаген, комбинация от Артишок, Ябълков пектин и чист морски колаген от Норвегия
2SLIM slim&beauty с колаген капсули съдържа чист морски колаген от Норвегия, Форсколин и Ябълков Пектин.

Как действа 2SLIM slim&beauty система – по състав:

Колагенът – важен белтък с много ползи. Той допринася за правилното фунциониране на храносмилателната система и подобряване на метаболизма. Чрез него организма усвоява качествено всички приети макронутриенти и по този начин осигурява на тялото необходимата енергия, за да може да фунционира на пълни обороти. Приемът на колаген улеснява детоксикацията -прочиства организма от шлаки и токсини и намалява мастните натрупвания под кожата. Той спомага балансирането на теглото и намаляването на целулита.

Колагенът подпомага естествената хидратация на кожата, кара я да изглежда по-млада и свежа!

Пектинът спомага дейността на червата, балансирането на нивата на кръвната захар и намаляването на нивата на холестерол, ускорява метаболизма и притежава детоксикиращо действие. Той участва в оптимизирането на храносмолателния процес. Подтиска апетита.

Форсколин който се съдържа в 2SLIM slim&beauty с колаген капсули, задейства химични процеси в тялото Ви, които спомагат за изгарянето на енергия и мастни клетки в организма. Друга важна функция на форсколина, е способността му да засилва дейността на щитовидната жлеза, което от своя страна засилва метаболизма и забързва процеса на изгарянето на мазнините.

Формулата на продукта предразполага организма към засилване на метаболизма и повишено изгаряне на натрупаните мазнини, спомага за извеждане на задържаните течности, дарява на организма с естествена младост! 2SLIM slim&beauty с колаген и 2SLIM slim&beauty с колаген капсули ви предоставя съвкупност от натурални билкови екстракти в една оптимална по своя състав система, която подпомага за бързо и здравословно сваляне на килограми и перфектна визия. Всичко за него и действието му, ще разберете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *