Тези зодиакални знаци се страхуват да се влюбят!

Един вълнуващ живот без оковите на връзката със сигурност може да има своите предимства, но в действителност повечето от нас копнеят за партньор, който винаги да е на тяхна страна и да преживява с тях както възходите, така и паденията в живота. Разбира се, не всички отношения продължават цял живот – и това е, което плаши много хора! Особено тези три зодиакални знака са изключително страдащи от страх от загуба на важни хора и не искат да позволят да покажат истинските си чувства и затова са особено уплашени от всяка нова идваща любов. Кои са тези зодиакални знаци може да видите по-долу!

 

Лъв

Лъвовете са страстни любовници, винаги дават 100% в една връзка и често се губят в нереалистични мечти и представи. Именно затова лъвовете, които вече са имали няколко неуспешни връзки, изключително много се страхуват да се впуснат в потенциални отношения с нов партньор. За да се защитят, те поставят изключително високи летви – толкова високи, че е почти невъзможно да се намери подходящ партньор, който да покрие изискванията. Лъвовете знаят, че това не е правилната стратегия, но просто искат някак да успеят да защитят огромното си сърце. Твърде голяма е грижата, че новите взаимоотношения ще прекъснат преждевременно или на привързаността на лъва няма да бъде отговорено по същия начин. Защото лъвовете не намират нищо за по-лошо от една несподелена любов – нея и голямата болка, която я придружава.

Козирог

Родените под знака на Козирога са  реалисти, които не обичат да бъдат заблуждавани. Те определено не препускат из живота, надянали розовите си очила. По-скоро минават за отговорни, сдържани и свръхвнимателни. Следователно влюбването до уши би било изключително голям риск за тях, който те биха предпочели да не поемат – все пак залогът е твърде голям! Козирозите искат да контролират и планират живота си, но връзките са трудни за прогнозиране. Това прави козирозите изключително страхливи, поради което те рядко са склонни да допускат някого близо до себе си. Често козирите се борят с чувствата си към някого до края, преди да позволят на любовта да надделее. Страхът от това, че връзката ще се окаже провал, обаче въпреки това си остава.

Водолей

Родените под знака на Водолеят имат много неконвенционална природа и очароват своите събратя с тайнствена аура. Проблемът им: Водолеите се считат за свободолюбиви хора, които винаги контролират емоциите си и определено не са известни с това, че обичат да показват своя емоционален свят. В крайна сметка те твърде често се затварят в себе си, когато стане въпрос за сериозна връзка, и не позволяват на никого да се доближи до тях твърде близко. Когато Водолей срещне човек с отличителен характер, той бързо изчезва. Страхът от загубата на свободния дух и гъвкавост е твърде голям, а те знаят, че това неизменно ще се случи, влюбят ли се в някого.

 

Статията в оригинал на: https://www.jolie.de/sex/sternzeichen-angst-verlieben.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *