Ето защо в момента всички искат фитнес татуировки!

Хайпът относно татуировките отново набира главоломна скорост. Особено през летните месеци все повече жени и мъже са в настроение за произведение на изкуството или пък спомен за някой специален момент, увековечен под формата на татуировка върху себе си – така или иначе лятото е времето, през което кожата ни се вижда!

 

Защо фитнес татуировка?

Татуировката може да подчертае личността, както и принадлежността към определена банда, група или пък хоби като например фитнес!

 

Фитнес татуировка като средство за флирт?

Няма място (независимо дали е лято, или зима), на което да се показва повече кожа, отколкото във фитнеса и заради това той се явява оптималният подиум, за да представи татуировки, изразяващи личността. Също така човек много по-бързо може да се идентифицира с други хора, без дори да ги познава преди това. Потенциал за флирт = 100%.

 

Какви са мотивите?

Какво иска всеки, който ходи на фитнес? Точно така: да бъде във форма, силен и да поддържа баланс. Думите „sky is the limit“ или „power“ изразяват мотивацията и цялостното отношение към живота. От големи мотиви като орли, крила или гири на горната част на ръката до малки, фини татуировки като очи, лъкове и лични инициали на китката, всичко това звучи изключително интересно и предизвикателно.

 

Тези фитнес татуировки са много популярни през това лято

Мотото на това лято е „по-малкото е повече“. През този сезон се набляга основно на няколко малки елемента, които обединени заедно, изграждат една обща картина.

 

А вие каква фитнес татуировка бихте си направили?


Статията в оригинал на: https://www.jolie.de/trends/darum-wollen-jetzt-alle-fitness-tattoos-198423.html.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *