Специално заради вас потърсихме трите най-важни места, на които е сниман любимият ви сериал „Игра на тронове“!

Специално заради вас потърсихме трите най-важни места, на които е сниман любимият ви сериал „Игра на тронове“! А сега бихте могли да отидете на почивка там!

Това е официалният финален сезон на „Игра на тронове“ и ние вече се натъжаваме само при мисълта за дългоочаквания финал на сезона. Любовта към шоуто е вдъхновила някои фенове да изследват местата, където е сниман американският хитов сериал. И най-хубавото от всичко това е, че и вие можете да отидете на почивка там сега!

 

От фенове за фенове

Вие сте големи фенове на „Игра на тронове“ и случайно все още не сте си резервирали никакво място за почивка? Чудесно! В такъв случай с положителност сме намерили най-добрите места за вас, които със сигурност ще ви харесат. Точно според мотото От фенове за фенове, някои от фанатиците на „Игра на тронове“ се заеха със задачата да потърсят и публикуват местата, където са заснети сериите.

 

Белфаст в Северна Ирландия

В замъците и по бреговете на Северна Ирландия се намират над 25 различни места от така наречения континент Westeros, което го прави едно от най-добрите места за феновете на Game of Thrones!

Къщата за гости Glenmore също е много близо до The Dark Hedges. Тази улица би трябвало да бъде известна на всеки, който трепери от вълнение при всеки един епизод от сериала. В Glenmore House можете да пренощувате, а през деня да опознаете Westeros – звучи като сбъдната мечта!

 

Дубровник в Хърватия

Така или иначе сте си мечтали за почивка в Хърватия? Страхотно! Най-добре е да резервирате стая в Roko House, която се намира в центъра на Дубровник. Една нощувка там струва около 63 евро. Спомняте ли си летните сцени в „Игра на тронове“? Те са заснети именно на това място! Стръмните скали и изгледът към морето – едно изпълнено със слънчева светлина място, заобиколено от кули.

 

Исландия

Исландските ледници и ледените върхове не могат да бъдат пренебрегнати в „Игра на тронове“, тъй като те просто са неизменна част от сериала! Защото тъкмо тук са снимани също „Страните отвъд стената“. Вероятно истинските фенове ще успеят да разпознаят ледника отново. Знаехте ли, че глетчерът Вахтнайокутъл е най-големият в Европа? (Ще го видите на снимка най-горе в статията)!

 

Статията в оригинал на: https://www.jolie.de/stars/game-thrones-das-sind-die-besten-urlaubsorte-198543.html.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *