2021 Mercedes S-class, остана почти без камуфлаж

Дори най – заклетите фенове на BMW и Audi трябва да признаят, че всички погледи са в Мерцедес при всеки дебют на нова S-класа. Тъй като W223 трябва да бъде представена през септември, не е чудно, че триконечната звезда постепенно премахва талисмана от своите прототипи. В интерес на истината, това тестово превозно средство почти не е оставило никакъв камуфлаж, като под въртящата се маскировка все още се крият само части от преднита и задната част.

Преминавахме през промените в дизайна отново и отново, така че не искаме да звучим като счупен запис. Просто ще посочим дръжките, вградени във вратите, за да даде възможност за по-добър профил и вероятно да подобрят малко аеродинамиката, за да увеличат незначително горивната ефективност. Фаровете вече са по-остри от преди, докато вертикалните задни светлини са направили място за хоризонтални клъстери, простиращи се върху капака на багажника.

Не можете да го забележите, но междуосието е малко по-дълго от преди. Въпреки тези промени, новата S-класа няма да представлява значително отклонение от старата, освен ако не знаете къде да търсите. Някои ще критикуват Mercedes за това, че излиза с увеличен фейслифт на E-Class Sedan, но усещаме, че двете ще бъдат по-диференцирани визуално в сравнение с предфейслифта E и изходящия S.

Двете няма да имат нищо общо в кабината, където обновеният флагман на Mercedes ще приеме изцяло нов дизайн на таблото, също планиран за EQS, електрически модел на Daimler. Той беше разкрит изцяло в обширен преглед, пълен с до пет екрана, AR технология за хедъп дисплей, информационно развлечение с размер XXL и много други висококачествени технологични екстри.

Не позволявайте на така познатия екстериор да ви подмами, че да повярвате, че следващата S-класа ще бъде по-същата по отношение на основите. Той ще се вози на изцяло нова платформа, която има за цел да внесе повече усъвършенстване на вече ултра-шикозния седан. Ако марката на Benz не е достатъчна, ще има нов Maybach с още по-луксозни удобства, заедно с V12 AWD производна, изключително за Double M модела.

Елате 29 юли, Mercedes ще визуализира новия S за втори път, последван от трети и последен набор от тийзър за 12 август.

Още снимки на новата S-ка:

Източник: Motor1/ Andrian Padeanu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *