Новото BMW M5 Competition

Австралийското ценообразуване за BMW M5 Competition 2021 г. е обявено, а актуализираният седан за производителност получава дълъг списък от ревизии.

В своята освежена MY21 форма, конкуренцията M5 започва от $ 244 900 плюс разходи по пътищата, отбелязвайки увеличение с 10 000 долара спрямо изходящия модел.

За тези пари, вашият M5 отново ще бъде захранван от 460kW / 750Nm 4.4-литров twin-turbo V8, свързан с осемстепенен автоматичен конвертор на въртящ момент. Системата M xDrive на BMW осигурява задвижване на задвижване на всички колела, но може да се превключи на задвижване на задните колела чрез наличните режими.

Както и преди, BMW M5 Competition 2021 г. изисква време от 3 до 100 секунди и има максимална скорост от 305 км / ч за автомобили, доставени в Австралия, благодарение на пакета M Driver’s, който се предлага като стандарт.

За да се гарантира, че собствениците са най-добре оборудвани да се справят с производителността на M5 Competition, BMW осигурява безплатно влизане в курса за усъвършенствано обучение на водачите на първо ниво. Пакетът на М шофьора включва също така допускане до курса на BMW Driving Experience Advance 2, който може да се използва в Австралия, Германия и САЩ.

Виж новият Mercedes S-class 2021

M5 Competition е единственият вариант на супер седана, който се предлага на местно ниво от 2018 г. Тъй като M5 Competition е най-високото ниво на модела, купувачите придобиват също така способност за проследяване, деактивирайки всички удобства, безопасност и шофиращи помощни средства.

Както бе съобщено през юни, актуализираният M5 стартира с множество стилистични ревизии, заедно с нови амортисьори и възстановено окачване, като получи същия пакет амортисьори, включен в M8 Competition Gran Coupé. M5 конкуренцията сега е малко по-ниска и получава по-твърди опори на двигателя, намалявайки гъвкавостта и подобрявайки обратна връзка от водача.

Вътре се предлага нов 12,3-инчов екран със ОС 7.0 на BMW с дисплей Live Cockpit.

Черните детайли за стайлинг също са стандартни за M5 Competition, като автомобилът е снабден с черна решетка за бъбреци с висок блясък, огледала, спойлер за задни устни и значки. Изпускателните накрайници също са черен хром.

M Compound спирачките са стандартни с шест бутални предни спирачни апарати, едно бутални задни шублери и опция за керамични спирачки (със златни накрайници), спестяващи 23 килограма.

Избор между два комплекта 20-цолови джанти може да бъде определен от купувачите без допълнителни разходи.

Четири „замразени“ матови екстериорни цвята могат да се изберат Това са Bluestone металик (светло сребристо-синьо), Cashmere Silver металик, Dark Silver металик и Marina Bay Blue металик. Предлагат се също така традиционни и индивидуални цветове на боите BMW.

Изборът на цвят на кожената седалка не е допълнителен разход, включително Smoke White и Tartufo – последният е с богат цвят на канела. Подстригването също е опция без разходи, с черно пиано и редица алуминиеви алтернативи.

Пакет за индулгенция може да бъде избран, като добави масаж към предните седалки, телевизионна функционалност и забавление на задната седалка на BMW, осигуряващи дисплеи с висока разделителна способност за пътниците отзад.

Доставките на конкурса BMW M5 за 2021 г. започват на местно ниво от октомври 2020 г.

Източник: CarAdvice

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *