Кои са най-добрите клиники в Европа

Най-важното нещо в живота на всеки от нас е здравето. Когато някой от семейството се разболее е нормално да търсим най-доброто лечение. В такива моменти бързата и адекватна реакция е от жизнено важно значение. Ето защо ще ви представим някой от най-добрите здравни заведения в Европа. Имайте предвид, че провеждането на лечение в чуждестранни медицински заведения изисква много финансови средства. Добре би било да защитите здравето си и това на любимите хора чрез медицинска застраховка. Една медицинска застраховка винаги може да ви осигури финансите за най-доброто лечение. Освен спокойствие, тя ви дава и ценно време, което няма да се пилее за набиране на средства и провеждането на дарителски кампании. Не на последно място медицинската застраховка ни дава увереност и възможности сами да се погрижим за здравето си.

Ето и списък на най-надеждните медицински центрове в Европа:

Университетската болница в Дюселдорф, Германия

Болницата има специален координационен център за пациенти от чужбина. Медицинското заведение се състой от 31 клиники, както и специализиран център за онкологични заболявания. Интерес към лечение в лечебното заведение проявяват стотици хиляди хора, включително и от чужбина.

Кои хора не трябва да ядат джинджифил и чесън по време на пандемията

Университетската болница в Хайделберг, Германия

Университетската болница в Хайделберг има над 12 специализирани клиники. Тя е един от водещите медицински и университетски центрове в Европа, със съвременна апаратура и оборудване. При лечението се прилагат най-високите и строги международни стандарти. Болницата се гордее и с едни от светилата на медицината в целия свят.

Годишно около 700,000 пациенти са лекувани в Университетската болница в Хайделберг. Болницата е особено известна за лечение на ракови заболявания.

Институт по психиатрия и неврология, Варшава, Полша

В института се провежда лечение на различни психически и неврологични заболявания, включително и зависимости от алкохол и наркотици. Работата на лечебното заведение е подчинена на Националната политика за психично здраве, както и най-високите медицински стандарти в областта на психологията, психиатрията и неврологията.

Институт за изследване и лечение на ракови заболявания към Кралската онкологична болница, Великобритания

Институтът е основан през 1909 г. и от малък медицниски център успя да се наложи като една от водещите медицински институции в света. Там се осъществяват сериозни проучвания в областта на онкологичните забовявания, както и тяхното ефективно лечение.

Топ 5 упражнения за изгаряне на мазнините

Университетската болница в Тюбинген, Германия

Болницата в Тюбинген е един от водещите медицински и университетски центрове не само в Германия, но и в Европа. Там се развива сериозна научна дейност в областта на леченията и медицинските грижи. Тя е и регионална онкологична и педиатрична болница за Баден – Вюртенберг. В болницата работят още специалисти по бъбречни заболявания, както и едни от най-вещите експерти в трансплантациите.

Университетската болница в Норботен, Норвегия

Болницата е една от водещите в скандинавската страна. В самата община Норботен има още медицински центрове от национално значение, в които можете да намерите квалифицирана медицинска помощ – в Кируна, Каликс, Зундербин и други.

Университетска болница „Еразъм“в Ротердам, Холандия

Болницата има пет приоритета и в научната, и в практическата работа – генетика и микробиология, неврология, кардиология, молекулярна медицина и онкология. В нейните компетенции са още инфекциозните заболявания, ендокринологичните проблеми, заболявания на стомашно-чревния такт и т. н.

Внимание! Тези 4 храни са изключително вредни за кожата

Университетската болница в Одензее, Дания

Болницата е специализирана в оказването на медицинска помощ в различни области – кардиология, онкология, диабет, алергии, инфекциозни заболявания и други, както и във високорискови и тежки оперативни лечения, като трансплантации и други. В последно време болницата се е посветила на сериозни изследвания в областта на костно-метаболитните заболявания.

Институт по онкология, Любляна, Словения

Институтът по онкология в Любляна е обществен здравен център и едно от водещите лечебни заведения не само в Словения, но и в Европа, в областта на онкологичните заболявания. Там се извършват ранна диагностика и лечение на различни злокачествени тумори. Болницата е и водещ университетски център, откъдето са излезли едни от най-големите светила в областта на онкологията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *