Техники за целуване, които разпалват страстта

Триъгълна целувка

Триъгълната целувка е много разпалваща и едновременно с това не е вулгарна. Можете да нажежите страстите помежду ви дори на публично място чрез тази техника. Много е лесно – трябва просто да целунете партньора си много леко по устните, след това по бузата, а накрая по врата, така че да се получи мислен триъгълник.

След това повторете отново триъгълната целувка и ще забележите как устните му трептят в очакване, става неспокоен и иска час по-скоро да ви сграбчи.

Дразнеща целувка

Дразнещата целувка не е в смисъл на буквално негативно дразнене, а страстно дразнене. За да я направите, трябва да се доближите до партньора си, да му прошепнете нещо като се приближите почти до устните му, да ги допрете леко с върха на своите устни и да се отдръпнете.

Ако правите това, партньорът ви наистина ще се подлуди от страст!

Има диета за вечна младост

Леко гризване

Лекото гризване е много предизвикателна техника за целуване. Тя подсказва не само за желанията и намеренията ви, но подтиква и партньора към тази забавна игра.

Докато целувате нежно мъжа си, просто гризнете леко със зъби долната му устна.

Нежно смучене

Тази техника е подобна на гризането, но включва лекичко засмукване на долната или горната устна. Засмукващата целувка подсказва колко сте нетърпеливи да опитате всяка част от тялото на партньора си. Той ще хареса това!

Гъделичкаща целувка

Погъделичкайте приятеля си с устни или език по неговите устни, докато го целувате. Тази игрива целувка ще направи щастлив всеки мъж. Тя е невероятна прелюдия към френската целувка, която остава абсолютна класика в жанра.

Не го целувайте

Това не е подтик към отказ от плътското удоволствие, което целувката дава. Това е начин да изразите нежност по друг начин, който да предизвика желанието на партньора ви на друго ниво. Опитайте така наречените ескимоски целувки, при които не докосвате устните си, а само върха на носовете си.

Целувката пеперуда пък представлява пърхане на миглите едни в други като по този начин лицата ви са толкова близо едно до друго, че усещате дъха си.

Източник: Здрвето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *