4 чудеса, които маската с джинджифил ще направи с косата ви

Коя жена не мечтае за красива и гъста коса. За да се постигне този ефект на помощ идва козметиката и по-сециално маската с джинджифил. Тя ще помогне дори да се отърве от някои проблеми. Имайте предвид, че джинджифилът съдържа витамини А, С, В1 и В2, които имат благоприятен ефект върху здравето на косата. Днес ще ви кажем с какви проблеми ще се справи маската с джинджифил.

Първо, джинджифилната маска с добавка от сусамово масло ще помогне на косата да изглежда по-здрава и жжизнена. За да си я приготвите, трябва да смесите една супена лъжица настърган корен от джинджифил с две супени лъжици сусамово масло. Нанесете сместта по дължината на косата, сложете загряваща шапка и изплакнете след половин час.

Как да стигнем японците по дълголетие?

На второ място, маска с джинджифил ще ви помогне да се отървете от пърхота. За целта ще ви е необходим сок от настърган джинджифил. Трябва да масажирате скалпа докато нанасяте сока. Можете също така да добавите растително масло към джинджифила, което ще придаде на косата ви лъскав и лъчезарен външен вид.

На трето място, маската с джинджифил е ефективна, за да се отърве от мазна коса. За целта трябва да изцедите сока настърган корен на джинджифила, да го разтъркате в скалпа с масажни движения в кръг и след това да го разпределите по цялата дължина на косата. За по-добър ефект използвайте затопляща шапка след това. Задръжте сместа в продължение на два часа, след това изплакнете с топла вода.

Как да махнем стриите?

В допълнение, маска с джинджифил може да ускори растежа на косата. За да направите най-ефективната смес, разбъркайте четири супени лъжици сок от джинджифил с две супени лъжици сух джинджифил, нанесете върху върху косата. Изплакнете след 10 минути с топла вода.

Източник: Zdrave.to

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *