Най-лесният начин да отслабнете! Само погледнете ръката си и… (СНИМКИ)

За да отслабнете, не е задължително да се ограничите сериозно количеството храна и да се откажете от някои любими ястия! Тайната на здравословната загуба на тегло е количеството храна, която ядете в даден момент.

Напитки за отслабване

Има редица проучвания, които доказват, че проблемът с преяждането е този, които има най-голям ефект. Ние ви предлагаме прост метод, който ще ви помогне веднъж завинаги да забравите за големите порции и да ядете само толкова храна, колкото ви е нужна!

Колко грама храна може да се яде наведнъж?

5 ПРИНЦИПА НА ДИЕТАТА ПО ДЛАНИТЕ

Шепа от двете ви длани е количеството зеленчуци, което трябва да се яде на ден.

Предната част на юмрука – дневната норма на въглехидрати (ориз, други зърнени храни, тестени изделия, хляб).

Отворена длан без пръсти показва каква част от месото да яде на ден.

По отношение на обема, стиснатият юмрук съответства на количеството плодове, което трябва да се яде на ден, за да се поддържа добро здраве.

Горната фаланга на показалеца – количеството масло и животински мазнини, които могат да се консумират на ден без да навредят на фигурата.

Използването на тези знания е много просто. Достатъчно е да си спомните как изглежда дневната храна и да я разделите на 3 части – закуска, обяд и вечеря.

Тези, които искат да отслабнат, трябва да обърнат внимание на…

Можете да продължите да ядете всичко, което искате, и в същото време да загубите тегло – просто трябва да се намали частта, която сте използвали за ядене в даден момент. Това е полезно не само да поддържате тялото във форма и да се отървете от излишната мазнина!

Този принцип на хранене има положителен ефект върху здравето. В крайна сметка, когато тялото не трябва да се ангажира с храносмилането на излишната храна, ние се чувстваме по-добре!

Източник: Здравето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *