Какво ни пречи да си намерим гадже

Какво ни пречи да намерим подходящ партньор? Това е въпрос, който вълнува милиони необвързани по света. Живеем в забързано, технологично общество, в което намирането на идеална половинка става все по-невъзможна мисия. Хем сме заети за любов, хем мечтаем за перфектния човек, с когото да споделим живота си. Има няколко навика, които ни пречат да открием истинската любов:

Постоянен сексуален партньор 

Има голяма разлика между това да правите секс за една нощ и да имате постоянен сексуален партньор. Сексът за една нощ не е за препоръчване, но е по-добрият вариант от това да поддържате сексуални отношения с даден човек, с когото усещате, че няма да имате общо бъдеще. Може би се залъгвате, че този човек е ваш партньор, но дълбоко в себе си, знаете, че той/тя няма да бъде ваш съпруг/а или баща/майка на децата ви.

В този случай държите вратата затворена за други възможности. Вие няма да срещнете друг човек, докато сте наполовина или частично обвързани.

Най-лесният начин да отслабнете! Само погледнете ръката си и… (СНИМКИ)

Слушайте интуицията си 

Ако интуицията ви подсказва, че вашият партньор не е перфектният за вас, вероятно това е точно така. Няма смисъл да създавате семейство с човек, с когото връзката ви е обречена от самото начало. Следвайте сърцето си, вглеждайте се в знаците на съдбата и няма да сбъркате.

Нетърпеливи сте 

Всички сме чували поговорката: „Нещата се случват, когато най-малко ги очакваш.“ Това е вярно – не насилвайте съдбата. Ако сте твърде обсебени от идеята да срещнете перфектния човек, вие ще го „разпознавате“ във всеки нов партньор и така ще претърпявате разочарование след разочарование. Бъдете търпеливи, живейте си живота без фикс идеи, работете върху себе си и след време ще намерите половинката си.

Техники за целуване, които разпалват страстта

Мисли за бившия партньор 

Вие никога няма да намерите съвършената си половинка, ако продължавате да мислите за бившия си партньор. Не оставайте в капана на подобни отношения твърде дълго. Ако една връзка не върви или е твърде сложна поради някакви обстоятелства, то нещата може и никога да не се наредят.

Затова няма смисъл да вярвате в тези отношения и да се опитвате да им давате шанс отново и отново. По-добре прекратете тази връзка веднъж и завинаги. Тогава пред вас ще се открият нови пътища и нещата ще се случват по-лесно.

Нямате вяра в любовта 

Ако твърде дълго се оглеждате за любовта, а тя така и не идва, възможно е да загубите вяра в някакъв момент. Бъдете убедени, че съдбата ще ви срещне с вашата половинка, когато времето е най-подходящо. Не губете надежда за щастливата развръзка на личния си живот! Ако сами затворите сърцето си за голямата любов, наистина може да я изпуснете да мине незабелязано покрай вас. Мечтайте, представяйте си и тя ще ви навести рано или късно.

Източник: Здравето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *