BHB&Keto Liquid – Най-мощното средство за отслабване и изгаряне на мазнини

Кетозата – метод за отслабване и изгаряне на мазнините.

Кетозата е естествено състояние на тялото при което то е захранвано почти само и единствено от мазнини. Това се случва при диета с ниско съдържание на въглехидрати, умерено на протеини и високо на мазнини. Кетоните са алтернативен източник на енергия за тялото. Произвеждат се от мазнините в храната ни и се използват за гориво тогава, когато глюкозата в кръвта ни е ограничена. Превключването от високовъглехидратна диета (стандартната съвременна диета) към нисковъглехидратно хранене намалява нивата на инсулин в тялото Ви. Това е и основната цел на кетогенната диета. Когато инсулиновите нива са много ниски, черният Ви дроб започва да превръща мазнините в кетони, които да бъдат използвани от организма вместо глюкоза. Липса на фокус, главоболие и чувство на постоянен глад, усещания наподобяващи грипни симптоми се дължат на абстиненция от липса на въглехидрати. Състоянието се нарича “Кето грип” и се дължи на преминаването на тялото от горене на захар към горене на мазнини за задоволяване на основните си енергийни нужди на тялото.

BHB KETO liquid е добавката, която дава тласък на организма по-бързо да достигне кетоза, така че тялото да използва мазнини за гориво, вместо да ги трупа в нежелани зони. Този комплекс също може да спомогне да се сведе до минимум усвояването на въглехидратите, за производството на кетони, за чувство на ситост и да благоприятства паметта и менталната дейност.

ВНВ или Веtа-Нуdrохуbutуrаtе e ecтecтвeнo cpeщaщa ce мoлeĸyлa, пoзнaтa oщe ĸaтo ĸeтoннo тялo. ВНВ e eдинcтвeният ĸeтoн, ĸoйтo ce пpoизвeждa oт тялoтo ни. Kaтo xpaнитeлнa дoбaвĸa D-ВНВ ce ycвoявa нaй-бъpзo. ВНВ e биoидeнтичeн ĸeтoн нa тoзи, ĸoйтo нaшият opгaнизъм пpoизвeждa пpи paзпaдaнeтo нa мaзнинитe в ĸeтoни. ВНВ coли ca нaй-дoбpe ycвoими oт чoвeшĸия opгaнизъм. ВНВ се състои от наситени с магнезий, калций и натриев бета-хидроксибутираити (Beta-hydroxybutyrate), патентован невъглехидратен енергиен комплекс – екзогенно кетоново тяло, което при поглъщане помага за прехода към хранителна кетоза и избягване на „кето грип“ (умора, липса на фокус, главоболие и т.н.) състояние, което може да почувствате, когато тялото преминава от изгаряне на въглехидрати към изгаряне на мазнини (кетоза), както и спомага за изгарянето на мазнини, за издръжливост, за чувсто за ситост и благоприятства паметта и менталната дейност. Само 20 ml на ден може да спомогнат за производството на повече кетони, преборването със симптомите на “кето грип”,изгарянето на мазнини действа като източник на енергия, спомагат за чувство на ситост,по-добра менталната дейност.

Поръчай тук BHB KETO liquid течна формула от Бионова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *