Collagen&Hyaluron течна формула – за по-млада, здрава и сияйна кожа

Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото ни. Той е основният компонент на съединителната тъкан, който съставя сухожилията, връзките, кожата и мускулите. Колагенът има много важни функции, включително изграждането на кожата и укрепване на костите.

Collagen&Hyaluron е хидролизиран, което означава, че колагенът е разграден на по-малки молекули наречени пептиди с цел максимално добро усвояване от организма и се усвоява на 100% от организма. Консумирането на колаген може да има различни ползи за здравето – от облекчаване на ставни болки до подобряване на здравето на кожата.

Колагенът е важен за укрепване на кожата и може да подобри еластичността и хидратацията. С напредването на възрастта тялото ни произвежда по-малко колаген, което води до изсушаване на кожата и образуване на бръчки. Няколко проучвания обаче показват, че колагеновите пептиди могат да помогнат за забавяне на стареенето на кожата като намалят бръчките и сухотата. Възвръща еластичността на кожата, участва в строежа на костите (около 36% от състава им), подобрява здравината на ноктите, прави изтънялата коса по-плътна, забавя косопада. Според обобщени резултати от редица изследвания, редовното и последователно приемане на колаген тип 1 и 3 под формата на хранителна добавка подобрява хидратацията на кожата с 28 %, намалява и запълва микробръчките с 26%, и увеличава еластичността на кожата с около 19%.

Между 1–10% от мускулната тъкан се състои от колаген. Този протеин е необходим, за да поддържаме мускулите силни и да функционират правилно. Загубата на мускулна маса, която се случва с напредване на възрастта. Изследователите предполагат, че приемането на колаген може да стимулира синтеза на мускулни протеини като креатин, както и да стимулира мускулния растеж след тренировка.

Collagen&Hyaluron течна формула, която съдържа течен Колаген от дива риба от Северния ледовит океан, тестван за тежки метали. Течният Колаген е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва (4000 D), в комбинация със Хиалуронова киселина, с ниско молекулно тегло едва (9000 кD), лесно усвоима с нейният невероятен ефект върху кожата. Основните свойствата на хиалуроновата киселина за подобряване на качеството на кожата, за овлажняването и за премахване на бръчките. В комбинация с витамин С и колагенът в действителност работят в тясна взаимосвързаност. Без витамин С производството на колаген е прекъснато и не може да бъде завършено. Витамин С добавя въглерод и кислород към аминокиселините за създаване на проколаген.

Виж тук Collagen&Hyaluron течна формула – за по-млада, здрава и сияйна кожа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *