Трябва да пробвате: 7 ефективни начини да победите бръчките

Бръчките могат да се появят още на 25-годишна възраст. Те са неприятно нещо, но не можете да победите времето и тях.

Гликацията – причина за ранното стареене

Рано или късно бръчките ще бележат лицето ви, намеквайки за възрастта на която сте. Но, разбира се, всяка жена би искала да отложи този момент възможно най-много.

Предлагаме ви да се запознаете със 7 начина, които дават добър ефект в борбата с времето.

„Вълшебен“ крем

В съвременния свят на кремове за бръчки има много. Те са много удобни и имат добър ефект. Всичките им „магически“ свойства се използват редовно.

Но когато избирате крем, той трябва да бъде такъв, че да отговаря на вашия тип кожа и вашата възраст.

Резултатът ще бъде видим след 2 седмици, ако кремът се прилага редовно. Както редовно си миете зъбите, така трябва да се грижите и за лицето си.

Гимнастика

Има набор от упражнения за мускулите на лицето и тези упражнения могат да направят чудеса. Но не трябва да се увличате с това, тъй като можете да прекалите и да придобиете бръчки заради мимиките, които правите

С правилния набор от упражнения, мускулите на лицето ще бъдат укрепени, тонусът на кожата ще се повиши и еластичността ѝ ще се увеличи.

Collagen&Hyaluron течна формула – за по-млада, здрава и сияйна кожа

Фотоподмладяване

Днес процедурата за фотоподмладяване е много популярна. Продължителността на сесията е само 15 минути, а за добър ефект са ви необходими само 3 сесии. Тази процедура е много ефективна, тъй като резултатът ще бъде видим веднага след като преминете първата сесия.

Кожата ще бъде изгладена, метаболизмът ще се подобри на клетъчно ниво, старческите петна ще изчезнат, а с тях и бръчките ще изчезнат. Но не можете да използвате фотоподмладяване по време на бременност и ако сте болни от рак.

Киселинна маска

Тази процедура по същество наподобява химически пилинг и е на второ място по популярност след фотоподмладяването. На лицето се нанася маска, която съдържа киселини. Тези киселини премахват горната част и се регенерира процесът на регенерация на епидермиса.

Кожата се подмладява, придобива здрав цвят и става еластична. Няма да видите бръчки по лицето си още поне една година.

Инжекции

Самият ботокс, е методът, на който се доверяват звездите от филмите и шоубизнеса. Специалните инжекции засягат мускулите на лицето, където се образуват бръчки. Мускулите не се свиват след инжекции.

Сега можете да се усмихвате и да не се страхувате, че ще се появят бръчки. Но има едно НО – видимият ефект на ботокса продължава 6 месеца и след този период процедурата ще трябва да се повтори.

Щом узнах какви чудеса върши редовното вдигане на ръце, започнах да го правя всеки ден

„Чудотворен“ гел

Към днешна дата използването на филъри е може би най-ефективният начин за борба

с бръчките. Филърите включват специален гел, който запълва бръчките и ги изглажда. Геловете са направени на базата на хиалуронова киселина и следователно имат наистина подмладяващ ефект.

Гелът задържа влагата в кожата и следователно не само коригира бръчките, но и предотвратява образуването им. Този гел може да се използва дори на 25-годишна възраст, а резултатът трае около година. След една година филърите се разтварят.

Народни средства 

Мързелът ни лишава от много радости в живота, включително нашата собствена красота. Така че, ако не сте мързеливи, тогава можете да използвате народни средства за борба с бръчките.

Прилагайте разнообразни маски на основата на натурални продукти: млечни продукти, мед, плодови и зеленчукови сокове.

Източник: Здравето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *