Кои растения намаляват нивото на мъжките хормони

Сега можете да намерите много съвети как да увеличите потентността, например, с помощта на традиционната медицина. Но за всеки случай не пречи да знаете за средствата, които намаляват мъжката сила.

Колко често трябва да правим секс, за да сме щастливи?

Защо се нуждаете от лекарства, които намаляват потентността?

В живота се случват всякакви неща. Случва се по някаква причина мъжът да иска да се въздържа от полов акт, така че той се опитва да намали либидото си. 

Някой се страхуват от бременност, но не вярват на контрацептиви. За съжаление, не всички хора са грамотни по отношение на традиционната медицина и не всеки знае, че някои средства могат да бъдат опасни за потентността.

В крайна сметка има растения, които във всички останали отношения се считат за полезни и лечебни, но мъжката сила от тях намалява.

Лайка и жълт кантарион

По някаква причина много хора погрешно вярват, че тези лечебни растения, продавани във всяка аптека и помагат, например, при настинки, повишават потентността. Всъщност всичко е точно обратното. Жълтият кантарион, например, в големи дози намалява ерекцията и предизвиква преждевременна еякулация по време на полов акт.

Как се слага презерватив правилно и още важни неща за използването му

Мента

Чаят от мента често се пие преди лягане, тъй като това растение има общо успокояващо действие. Но успокоява не само нервната система. Факт е, че ментата съдържа вещества, които намаляват производството на мъжкия хормон – тестостерон, както и ментол, който потиска активността на сперматозоидите.

Тоест, дори ако мъжът е в състояние да има полов акт, шансовете на жената да забременее са рязко намалени.

Маточина и риган

Това са чисто „женски“ билки, съдържащи фитоестрогени. Често са обичани заради приятния си вкус и аромат. Но след чай с маточина или риган, мъжете губят желанието да правят любов. Следователно чаят, съдържащ тези билки, не е най-добрият вариант за мъж, който иска да остане сексуално активен.

Експерт обясни как да отслабнете, за да не увисне кожата

Дяволска уста и други успокояващи билки

Всички успокояващи билки, например с дяволската уста или блатна коприва, могат да бъдат приписани на тези, които искат да намалят потентността, тъй като намаляват кръвното налягане и в същото време кръвоснабдяването на пениса.

След тях мъжът най-вероятно ще иска да спи, отколкото да прави любов. Можете да пиете тези билки, ако са препоръчани за някакво заболяване. Но не можете да ги използвате постоянно, ако не искате да загубите мъжката си същност, твърдят специалистите. Всичко е добро в умерени количества.

Източник: Здравето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *