Край на излишните килограми с тези трикове за бързо и безопасно отслабване

Психологът Иева Кубилюте разказа за няколко трика, които ще ви помогнат лесно да отслабнете по време на диети, без да навредите на здравето си.

Плодове и подправки, които топят килограмите

Специалистът разясни процесите, които протичат когато се опитвате да се отървете от нежеланите килограми.

При отслабване се губят не само мазнини, но и мускули. И ако не тренирате, а само ограничавате храненето, ще загубите повече мускулна маса и ще намалите метаболизма си, което ще се отрази негативно на загубата на тегло.

Вдигането на тежести ще помогне за поддържане на мускулна маса и ще ускори метаболизма, обясни експертката.

Според нея за по-ефективно отслабване при спортуване трябва да използвате не само кардио тренировки, но и силови упражнения. Така че вдигането на тежести ще помогне за поддържане на мускулна маса и ще ускори метаболизма.

BHB&Keto Liquid – Най-мощното средство за отслабване и изгаряне на мазнини

Кубилюте също отбелязва, че не трябва да пропускате обедите и закуските, ограничавайки се в храната. Това ще доведе до намаляване на хранителните вещества в организма и засилване на чувството за глад.

Достатъчно е да включите в диетата храни с високо съдържание на фибри и протеини, като киноа, овес, пълнозърнести храни, пиле, леща, тофу и други соеви продукти. Такива продукти бързо задоволяват чувството на глад, ускоряват метаболизма, увеличават мускулната маса и допринасят за загуба на тегло.

Психологът препоръча да се яде само здравословна храна на малки порции и да се поддържа водния баланс в организма.

Източник: Здравето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *