Нимфоманията: Мечта или проклятие?

От древни времена мъжете мечтаят за нимфи, които отвеждат пътешественици в гората и се отдават на любовни страсти с тях. Според митологията нимфите са много ненаситни жени и само истински бог може да ги задоволи.

Днес жените, които се наричат ​​нимфи ​​или нимфоманки, са тези които не могат да се наситят на любовните ласки и живеят не в гората, а сред нас. От незапомнени времена мъжете са мечтали да намерят жена, която винаги е готова за секс.

Ето кой е идеалният час за секс/18+

Странно е, но фантазиите им не са безпочвени. Такива жени наистина съществуват и се наричат ​​нимфоманки.

Нимфоманията е вид хиперсексуалност. С тази болест жената не обича само секса. Тя не може да получи достатъчно от него. Винаги й се струва малко и това е истинско мъчение.

Причините за това поведение могат да бъдат различни. Нарушаването на хормоналната система води до промени в либидото, чрез нимфоманията може да се появи шизофрения и биполярно разстройство. Нимфоманията е заболяване, което трябва да се лекува с медикаменти и психотерапия.

Какво се случва с нас, ако спрем секса: Точка 3 ни изплаши!

Това мечта ли е?
Много мъже не биха отказали безкраен секс. Но дали е толкова готино, колкото изглежда?

Всъщност момичетата, страдащи от нимфомания, наистина са различни от другите. Момичетата с този проблем са ориентирани към секса и собственото си удоволствие. Те мислят за партньора много по-малко, отколкото за себе си.

Ако смятате, че разнообразен секс ви очаква с нимфоманка, тогава жестоко грешите. Важно е жените с това разстройство да задоволяват нуждите си, а не да се грижат за вас.

Мъжете, които са изправени пред този проблем, често не са в състояние да задоволят желанията на жените си. В този случай нимфото търси любов отстрани и то повече от веднъж.

Всичко това води често до раздяла, защото никой човек не може да понася постоянни изневери.

Нимфоманията е проклятие за жената. Разбира се, в много филми и книги тази болест е романизирана, обещавайки на мъжа безпрецедентно удоволствие. Но за съжаление, както можехте да разберете, това не е така.

Източник: Здравето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *