Диетата на Дженифър Лопес за перфектна линия и много енергия: Резултати след 10 ДНИ

Диетата на Дженифър Лопес е една от най-ефективните и популярни в света. Опитайте и със сигурност ще свалите няколко килограма!

3 лесни закуски, които понижават холестерола

Не, че имаме най-добри асоциации при споменаването на думата „диета“, най-вече защото знаем, че става въпрос за глад, дисциплина и отказ от сладки радости. Освен това сме били разочаровани толкова много пъти, защото дадена диета не е работила.

В диетата на Дженифър Лопес обаче грешка няма и това се доказва от фигурата на латино дивата. Основното правило за отслабване е „въглехидрати до 14:30 ч.“ и е създадено от известния треньор Дейвид Кирш.

Това е един вид мини-интервално гладуване, при което приемът на въглехидрати е ограничен до сутринта и ранния следобед. През този времеви прозорец са разрешени овесени ядки, тестени изделия, бобови растения и др.

След 14:30 ч. менюто включва богати на протеини храни като месо, риба и сирене, както и много пресни плодове, зеленчуци и салати.

Освен това Джей Ло е елиминирала захарта под всякаква форма, както и алкохола, от диетата си.

Защо тази диета е толкова ефективна?

Въглехидратите ни доставят ценна енергия до обяд, която ни помага да издържим деня и ни държи концентрирани. Освен това се движим достатъчно вечерта, за да ги изгорим. Нещата са различни след работа: ако се насладим на голяма пица и след това се разположим на дивана, или си легнем, излишната енергия се съхранява в мастната тъкан и ние наддаваме.

Точно колко въглехидрати ви е позволено да ядете до 14:30 часа?

Разбира се, някой с физически натоварваща работа се нуждае от повече от някой, който седи на бюро в продължение на осем часа. Кирш обаче съветва да слушате тялото си и да ядете само когато сте наистина гладни. Тогава след десет дни ще можете да очаквате първите видими успехи.

Източник: Zdrave.to

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *