Парис, дъщерята на Джако: Татко не искаше да знаем кога е роден

Кралят на попа вчера щеше да навърши 65, но децата му казват, че не харесвал да му честият рождения ден.

Децата на Майкъл Джексън го почетоха за 65-ия му рожден ден.

Първа бе Парис, която се включи с клип в социалните мрежи. Докато говори за него, тя призна, че изпитва натиск от феновете на покойния крал на попа: „Ако не се отрази със снимка в мрежите нечий рожден ден, автоматично не уважаваш този човек“, каза тя. Допълни и друго: „Баща ми мразеше, когато хората обръщаха такова внимание на празника му, не харесваше да му го честитят, нито пък да го празнува.“

Горещо: Как изглеждат дъщерите на най-красивите актриси в света СНИМКИ

По думи на наследницата на Майкъл, той дори не е искал да знаят децата му на коя дата е роден, за да не му организират парти. Поради тази причина е „имало моменти, в които не публикува нищо за рождения ден на баща си, но хората все били недоволни.“ Видеото, което качи в чест на Майкъл Джексън накара критиците да млъкнат. Като заключение на изповедта към аудиторията си, тя завърши така: „На него дължа всичко“.

Биги и Принс Джексън също отдадоха почит. Биги, (известен преди като Бланкет) и брат му бяха засечени в Лас Вегас, където се проведе шоу в чест на Майкъл, наречено „Cirque du Soleil Michael Jackson ONE“ в казиното „Mandalay Bay Resort“. Там срещнаха и разговаряха с някои от най-големите фенове на Джако.

Принс Джаксън
Принс Джаксън

 

Биги Джаксън
Биги Джаксън 

По случай рождения ден на певеца авторът Майкъл Буш се включи с книга за него, озаглавена: „Кралят на стила: Да обличаш Майкъл Джексън“.

Майкъл почина през лятото на 2009 г. на 50-годишна възраст от сърдечен пристъп, причинен от предозиране с успокоителни. 13-кратният носител на „Грами“ е баща на Принс и Парис, които са от бившата му Деби Роу. Що се отнася до Биги – за него се знае, че е от сурогатна майка, а самоличността на жената никога не е била разкрита, съобщава американското издание „Page Six“.

Източник: Дир.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *